(Android/iOS) Hill Climb Racing 2 εξαπατήσει κωδικό περισσότερα νομίσματα
Feb 5, 2022 3:28:24 GMT -5
Post by nickwatangdownti on Feb 5, 2022 3:28:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hill Climb Racing 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hill Climb Racing 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατήσει κωδικό περισσότερα νομίσματα ▞▞▞
▞▞▞ Hill Climb Racing 2 2022 version ▞▞▞
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι ! Είναι τόσο καλό και εθιστικό, αλλά το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι το κουμπί επιτάχυνσης μερικές φορές παρουσιάζει σφάλματα και δεν λειτουργεί.
WindWings: Space Shooter Arcade msv
Ουάου 🤯
Hill Climb Racing 2 Versenyzés yyg
Δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το παιχνίδι να έχει κριτική 4,5 αστεριών. Σοβαρά πρέπει να παίξω 8 μήνες για να κερδίσω μάρκες για να φτιάξω ένα αξιοπρεπές αυτοκίνητο και ακόμα να μην μπορώ να σκαρφαλώσω σε έναν μικρό λόφο. Μάλλον κάνατε κάτι λάθος με τον προγραμματισμό, τόσο περισσότερο παίζετε πιο τρελοί πρόκειται να είναι
Αυτό είναι ένα φοβερό παιχνίδι 5 αστέρων! Το παίζω όταν βαριέμαι και δεν έχω τίποτα να κάνω. Μου αρέσει να το παίζω επειδή ξεκλειδώνω τα αυτοκίνητα και κάνω αγώνες συνέχισε την καλή δουλειά
Κολαει αλλα οκ
Σε κάνουν να παίζεις τα ίδια λίγα κομμάτια ξανά και ξανά, παρόλο που έχουν πολλά. Τα ανταλλακτικά οχημάτων χρειάζονται ΧΡΟΝΙΑ για να κυκλοφορήσουν, κυριολεκτικά. Τώρα δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή επειδή η υποχρεωτική ενημέρωση εφαρμογής δεν ενημερώνεται. Ακόμα ένας καλός τρόπος για να σπαταλήσετε τη ζωή λίγο τη φορά.
Λατρεύω τη μηνιαία χρέωση για την αφαίρεση προσθηκών.
ειναι το καλυτερο παιχνιδι που εχω παιξει ειναι χωρις ιντερνετ και ειναι και διασκεδαστικο
δεν μπορώ να συνδεθώ με το προφίλ μου στο facebook... διορθώστε το....
Χωρίς χρήματα, χωρίς νίκη
Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του παιχνιδιού είναι απόλυτο χάος, συνεχείς καθυστερήσεις και τις περισσότερες φορές δεν μπορώ καν να ξεκινήσω έναν αγώνα λόγω προβλημάτων σύνδεσης διακομιστή. Κάθε φορά που ξεκινά το παιχνίδι, ειδοποιεί για κατεστραμμένο αντίγραφο ασφαλείας. Καλή δουλειά.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΣΟΒΑΡΑ!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΕΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ.
Αυτό το παιχνίδι είναι απίστευτα υπέροχο και όποιος το κατεβάσει δεν θα το μετανιώσει. πραγματικά μπορώ και ξέρω ότι το τηλέφωνό μου είναι υπεύθυνο για αυτό το πρόβλημα, αλλά ελπίζω όλοι να διασκεδάσουν κατεβάζοντας αυτό το παιχνίδι και να συνεχίσουν να αγωνίζονται 😁
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι!!!❤❤❤
Δεν μου άρεσε πολύ . Όλο το ίδιο πράγμα εκανα
Το καλύτερο παιχνίδι..!!!
φοβερό παιχνίδι. Ωστόσο, θα πρέπει να υπάρχουν πολύ περισσότερα μαύρα πρόσωπα για να διαλέξετε.
Το UI/UX είναι ένα χάος, γεμάτο κουτιά, διαφημίσεις και πακέτα και κιβώτια, εντελώς χαοτικό. Το πρώτο είναι καλύτερο, ακόμα και μετά το αξιολύπητο "εμπορικό διάλειμμα". Απλά όχι...
Πολύ καλό
Δεν μπορώ να παίξω online
einai polu wreo παιχνίδι
Μέθυσος
Σε πολλές διαφημίσεις
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά οι όροι του ενημερώθηκαν και έχασα όλη την πρόοδό μου. Ήμουν στο planinum 1 και είχα αγοράσει ποτέ αυτοκίνητο μέχρι το τανκ, πιστεύετε ότι υπάρχει τρόπος να τα πάρω όλα πίσω;
Ήμουν παίκτης Platinum 2, με ομάδα. Την επόμενη μέρα που συνδέθηκα ήμουν παίκτης Silver 1 χωρίς σχεδόν τίποτα στη διάθεσή μου. Αυτό ήταν τον Οκτώβριο. Επικοινώνησα μαζί τους ελπίζοντας ότι θα μπορούσαν να με βοηθήσουν, τους έδωσα όλες τις πληροφορίες μου και ό,τι είχα μέσα στο παιχνίδι. Αλλά έχουν περάσει δύο μήνες και ακόμα δεν υπάρχει λόγος. Εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά η ομάδα υποστήριξής τους χρειάζεται δουλειά. Ωστόσο, δεν είναι το τέλος του κόσμου, απλώς θα ψάξω για άλλο παιχνίδι για να περάσω την ώρα. ✌🏽
Το πλήθος των σφαλμάτων που υπάρχουν σε αυτό το παιχνίδι είναι απίστευτο αυτό που πραγματικά μισώ είναι όταν αγωνίζεσαι σε ένα κύπελλο και ξαφνικά χτυπάς έναν κόκκο και απλά επιπλέεις στον αέρα για περίπου 2 λεπτά και ενώ είσαι ακόμα στον αέρα Άλλοι δρομείς σας προσπερνούν είναι πολύ απογοητευτικό και όχι μόνο ότι το να κολλήσετε σε Γέφυρες και χωματόδρομο είναι επίσης πολύ ενοχλητικό, πρέπει να υπάρξει μια κολασμένη ενημέρωση για να διορθωθούν αυτά τα σφάλματα.
Υπέροχο, εκτός από το ότι με κλώτσησαν εκτός σύνδεσης 2 ξεχωριστές φορές επειδή "με επισήμαναν για εξαπάτηση" δεν ήξερα καν ότι μπορούσες να εξαπατήσω σε αυτό το παιχνίδι
Hill Climb Racing 2 Racing ddh
Hill Climb Racing 2 ریسنگ unj
Όταν η μπλε καρέκλα ανεβαίνει στον αέρα και χτυπάει το κεφάλι σου, τότε πεθαίνεις, αυτό είναι πολύ ενοχλητικό.
Αυτό είναι ένα φοβερό παιχνίδι ειδικά για ανθρώπους σαν εμένα. Προσωπικά λατρεύω τα αυτοκίνητα και μπορεί να έχω κάτι περισσότερο από 3k GP, αλλά μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και είναι πραγματικά διασκεδαστικό, γι' αυτό ευχαριστώ την FS που έφτιαξε αυτό το όμορφο παιχνίδι .
Epidi exei olo difimosis
Καλή
Παρά πολλές διαφημίσεις τις ανοίγει μόνο του όποτε θέλει και δεν μπορεί να επιστρέψεις στο παιχνίδι ούτε μετά την προβολή της διαφήμισης παρά μόνο αν κλείσεις την εφαρμογή και την ξανανοίξεις. Παλιότερα ήταν πιο φιλικό προς τον free user.
Ξδφδε=ρξρθδθφθρθδθγρθρξρηδγδηηδηρηρηδηδυδηφθφ+δξδηδθτυρξρηξδηφβφηφηφηφηφηφηηδηχηψξχηψθψθψηωθωθω7😍😍😍😍😍😍😍😍😜😀😏😊😀😏😊😀
Ο 6χρονος γιος μου λέει "είναι το καλύτερο παιχνίδι ποτέ"!! Ο μπαμπάς λέει "είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι και για τους μπαμπάδες". είναι φιλικό προς την οικογένεια και όχι πολλή βία. οδηγοί/επιβάτες πέφτουν από τα οχήματα και μερικές φορές τα κόκκαλά τους σπάνε, εκτός από αυτό δεν υπάρχει βία, 5 αστέρια από εμάς*****😉😃
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά μπορούμε να χαλαρώσουμε με τις περικοπές διαφημίσεων κάθε φορά που κάνει το παιχνίδι να κολλάει
Είναι ταιλιο παιχνίδι να το κατεβάσετε και να το παίζετε
Hill Climb Racing 2 Curse de mașini sdgl
Hill Climb Racing 2 Versenyzés yyg
Πολύ καλό το παιχνίδι , μπορεις να αλλαξεις και τον ανθρωπο και το αμαξι. Το παιχνίδι Einai oreo.
Απόλυτα εθιστικό!! Πάρα πολλές διαφημίσεις, αλλά το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό!
Στον λογαριασμό φίλου μου υπάρχει πρόβλημα προχθές υπάρχει ενημέρωση για το hcr2 αλλά στο κατάστημα δεν υπάρχει καθόλου ενημέρωση
Δεν μπορώ να μπω στο παιχνίδι
Παιδιά περισσότερα χρήματα ενημερώστε το