Post by nickwatangdownti on Feb 5, 2022 3:40:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ повећати примогемс хак ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Sizzle: Master Chef 2022 version ▞▞▞
Cooking Sizzle: Master Chef સિમ્યુલેશન olfz
Мрзим ову игру када сам први пут играо ову игру заиста уживао, али још увек морам да сачекам неколико месеци до ажурирања новог поглавља, а још увек се не ажурира. Не знам више колико да чекам на ново поглавље.
За многе огласе, међутим, постоји здрава дужина времена репродукције. Свиђа ми се то.
Мислио сам да могу да играм ову игру ван мреже, испоставило се да не морате да је играте онлајн.
Веома досадни и напорни нивои, губићу време
Јак ...игра 3. класе ....приказује се само реклама
Веома лако играти
Ужасно. Тајмер почиње чак и пре него што утакмица почне и губимо добрих 3 до 4 секунде и немогуће је очистити ниво. Свакако имам лоше дане играјући ову игру. Једноставно не можете да обришете ниво због неисправног тајмера и то вас само нервира. Поправи ово.
Cooking Sizzle: Master Chef سیمولیشن rgd
Невероватно...волим игру....Још игара молим...више нивоа (посебно тешких нивоа),
Демм ит!😠😡 Озбиљно сам инсталирао ову апликацију н не ради
Свиђа ми се игра.. чекајући нове нивое
Лепо је, али када је тешко, немате никакву резерву
Уживао сам у игри, али сам се заглавио на нивоу 7. Не могу ништа да урадим поводом тога!
Cooking Sizzle: Master Chef Simulare gnmi
Cooking Sizzle: Master Chef Simulyasiya iws
Вау каква игра после нивоа 5 или 10. Не можемо да наставимо нашу игру као суриели Ова игра је 0
Игра је у реду али има гилицте и помало ми је досадна, поправи је😟😟
много волим ову игру! само треба да гледате рекламе ако желите 2к новац и ако паузирате
Волим ову игру до сада је веома забавна. Повремено вас тера да брзо размишљате. Има много различитих намирница које можете направити и јести!! 😊
Игра је лепа са новим и узбудљивим карактеристикама хране, али ми омогућава да пређем на следећи ниво због малог новчића и кратког времена да добијем одређену количину
Додајте још апарата за кафу
Star Shoot VS Arkádové uwa
У почетку је било у реду, а онда када уђете у то освајајући нивое, једноставно се угаси, храним све купце и купујем више купаца, онда када сам прекинуо куповину цустморес-а, више не могу да победим, ова игра је веома неугодна
Одлична игра!! Ово је невероватно! 5/1000 само одлична невероватна најбоља игра за кување икада!! Хвала што сте ово учинили сјајним
Жао ми је, али када га поново инсталирам, исто је, увек се затвори!
Каква је корист од скупљања сладоледа, кад нигде не могу да га употребим? Управо смо потрошили око 160+ драгуља у надоградњи камиона који није од користи у игри. Број сладоледа се не повећава после 15/15
Фина игрица
Ова игра је забавна и играм се данима уз накнаду. Онда се десио проблем, када сам добио бонус, знак бонуса је искочио на екрану и није могао да нестане. Не могу ништа да додирнем у овој игри чак ни за почетак новог поглавља. Узнемирујуће
Ова игра не ради како треба.к2 видио је заустављен.тако да не можемо да дођемо до следеће етикете.ја ћу деинсталирати ову игру
Не знам шта није у реду са овом апликацијом. Постоји квар.
То је занимљива игра за играње
Можда бих то могао
Ова игра је нула звезда. Добро почиње у другом ресторану. Не могу да притиснем дугме за наставак. Ово је тако тужно😭
Па... Било је забавно док није потрајало. Само сам играо ниво тада БООМ!!! Игра је само престала сама од себе. Цео екран постаје црн, а следеће што сам видео био је мој почетни екран. У почетку сам мислио да је проблем у мом гаџет па сам избрисао неке игрице које више не играм да бих играо ову и на моје разочарење је и даље иста.
Девиам дар маис фацилидадес де мелхорар ос екуипаментос де цозинха
Свиђа ми се ова игра, али у последњих неколико дана, видео опција за додатно време је скратила додатно време, животи се не пуне редовно, а дневни поклони се не појављују (није критично, али лепо). Такође, примећујем да време одбројавања често почиње пре него што се ниво отвори за игру. У нади да ће се ово поправити...
Забавно је, али игра се стално леди
Пријавите се веома споро
Пелангганни сллу куранг харус нонтон иклан дл бару дапат пембели лг хадех
Завршио сам све нивое али у јапанској кухињи након брисања 3 нивоа 4. ниво се приказује ускоро..... Да ли ће доћи или не или да деинсталирам игру?
Не дозвољава ми да пређем ниво 7 чак ни када се кладим
Игра је пуна реклама сваки пут.. Време играња је мање, а време огласа је пуно време
Волим игру, али пуњење дијамантима је мало колико је превише, молим вас смањите са 40 на нешто мало ниже
Ова- игра- је- тако- фрустрирајућа!!!!!!!! У другом ресторану, апарату за колаче (или било чему другом) треба јако дуго да се кува. И сви купци то желе. А да би га надоградио, потребно му је 1000$!!!!!!!!! Ову игрицу треба много побољшања!!!!!!!!!!!!
Цене артикала су скупље
Лепа утакмица, али притисак је превелик
Искрено, игре су добре и одличне, али игра је упола усмерена ка грозници кувања, добијате нове купце који одговарају стилу. Али и даље волим ову игру у свему и кување ми је омиљено
Добар осећај за кување
Cooking Sizzle: Master Chef Simulator gnd
Лепа игра... али данашња апликација стално стаје док играм.
Cooking Sizzle: Master Chef Simulasi vpt
Која гомила ђубрета коју си јео заглавила на једном левилу дуго 2 и да кад ти постане досадно треба да урадиш нешто по том питању ја сам заглавио на левил 9 рестеруант 1 па ћу га обрисати